Tarieven

Bij vRE Advocatuur kunt u terecht zowel op basis van een toevoeging (pro deo) als op basis van een gunstig uurtarief. Verder wordt het eerste gesprek (half uur) niet in rekening gebracht, zodat uw kwestie goed in kaart gebracht kan worden.

Toevoeging en High Trust

De Raad voor de Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde rechtsbijstand (= toevoeging). vRE Advocatuur is een kantoor dat op basis van High Trust samenwerkt met de Raad voor de Rechtsbijstand. High Trust betekent dat vRE Advocatuur voor u als cliënt eenvoudiger een toevoeging kan aanvragen. Advocatenkantoren die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen komen in aanmerking voor de High Trust. Die kwaliteit blijkt onder meer uit de wijze waarop een advocatenkantoor een toevoeging aanvraagt en afwikkelt. Als cliënt profiteert u daarvan doordat u binnen enkele dagen na aanvraag van de toevoeging weet of u daarvoor in aanmerking komt. Zo kan uw zaak snel in behandeling worden genomen en weet u eerder welke kosten u naar verwachting heeft.

Gunstig uurtarief

vRE Advocatuur hanteert een gunstig uurtarief. Wanneer uw inkomen en/of vermogen net de gestelde grenzen om in aanmerking te komen voor een toevoeging overschrijft, is het mogelijk een andere prijsafspraak te maken.

Maandelijks zal een nota voorzien van urenspecificatie worden verzonden. Bijkomende kosten (zoals griffierechten, kosten voor het opvragen van gemeentelijke uittreksels of deurwaarderskosten) worden ook gespecificeerd in rekening gebracht, zodat u hiervan op de hoogte bent.

Benieuwd naar hetgeen vRE Advocatuur voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op 06 - 12 765 865.